Een echte feelgoodmusical over grenzeloze hartstocht en exotische liefdes.
Een echte feelgoodmusical over grenzeloze hartstocht en exotische liefdes. (Foto: )

Agenda: Verliefd op Ibiza en maak je eigen Mondriaan

Donderdag
20 februari

10.00 Ooit Mondriaan nagedaan? Voor alle 55-plussers dé kans eens een poging te wagen tot het creëren van je eigen Mondriaan. Kosten € 3,50. Aanvang 10 uur.
Multicultureel Centrum, Stationsplein 20

10.00 Inloop bij Inloophuis Het Inloophuis is de ontmoetingsplaats wanneer kanker in je leven komt. Bij jezelf of of een naaste. In een ongedwongen sfeer terecht voor een luisterend oor, lotgenoten contact, informatie en activiteiten. Maar gewoon een kopje koffie/thee drinken kan ook er is aandacht voor ieders verhaal. Geen kosten.
Inloophuis De IJssel, De Linie 1E

10.00 Zing Nederlands met me Onder muzikale begeleiding van zangdocent Karin Schipper gaan we met elkaar Nederlandse liedjes zingen in de bieb.
Bibliotheek, Stadsplein 39

10.00 Scheidingsspreekuur Welzijn Capelle organiseert scheidingsspreekuren in de bibliotheek waarbij het kind centraal staat.
Bibliotheek, Stadsplein 39

14.00 Leer zelf computeren Aan de hand van leuke filmpjes kun je zelf je computervaardigheden verbeteren. Je maakt gebruik van laptops van de bibliotheek.
Bibliotheek, Stadsplein 39

20.00 Biodanza met Brenda Biodanza beweegt je en geeft een geluksgevoel. Voor jong/oud, man/vrouw en alle culturen. Donderdagavond, Subudhuis. Informatie: biodanzametbrenda.nl
Subudhuis, Spoorlaan 4

20.15 De liefde begraven In dit tragikomische liefdesverhaal zien twee exen elkaar terug. Het haalt niet alleen fijne herinneringen boven, maar ook frustraties...
Isala Theater, Stadsplein 5

Vrijdag
21 februari

09.15 POWER-, HATHA- en STOEL-Yoga Capelle Op dinsdag en vrijdag wekelijks gratis proefles poweryoga, stoelyoga en Hatha Yoga. Zie de website voor de tijden: https://bit.ly/2R0EFZ2.
Atelier, Kanaalweg 37

18.30 Ladies Only 18+ Bingo Stoute bingo avond in Wijkcentrum Schollevaar, compleet met stoute prijzen en live entertainment. Entree € 15,- incl bingoboekje
Wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneelserf 20

20.30 Leven met een psychische aandoening In Up speelt Yora Rienstra haarscherp en met veel humor de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan, net alsof u ze zelf ondergaat.
Isala Theater, Stadsplein

Zaterdag
22 februari

14.00 Kinderboek presentatie Maak kennis met het boekje Hondeleven. We maken samen een gezellige middag met koffie,gebak en spelletjes voor de kinderen.
Middelwatering, Valeriusrondeel 207

20.00 DE BEZETTING SPEELT: Les vieux amis Deze keer treden op Alexander van Eerderwijk (hobo), Annet Karsten (fagot) en Thomas Beijer (piano) als gast. Toegang 15 euro, incl. drankje na afloop. www.vancappellenhuis.nl
Van Cappellenhuis, Dorpsstraat 164

20.15 Verliefd op Ibiza Een echte feelgoodmusical over grenzeloze hartstocht en exotische liefdes. Baan je voor een avondje op Ibiza in plaats van Capelle.
Isala Theater, Stadsplein 5

Maandag
24 februari

10.00 Digicafé In het Digicafé in de bieb kun je terecht met al je digitale vragen. Gratis en aanmelden niet nodig.
Bibliotheek, Stadsplein 39

15.00 Leer zelf computeren Aan de hand van leuke filmpjes kun je zelf je computervaardigheden verbeteren. Je maakt gebruik van laptops van de bibliotheek.
Bibliotheek, Stadsplein 39

capelle.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden