Foto:

Boris komt graag op bed

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Boris, een leuke actieve jongen van 12,5 jaar oud.

Capelle / Krimpen - Hij is bij ons afgestaan, omdat hij niet kon wennen in een appartement. Boris houdt heel erg van het actieve buitenleven, vogels en muizen vangen en in het zonnetje lekker bruin bakken. Boris was in het verleden een bevriend met een hond en was daar echte maatjes mee.

Soortgenoten in huis kan hij niet echt waarderen. Jonge kinderen vind hij niet echt leuk, zeker niet als ze hem ook nog willen aaien. Boris bepaalt liever zelf hoe en wanneer hij geaaid of gekroeld wordt. Boris vindt het wel heel fijn om het hele huis tot zijn beschikking te hebben, zodat hij zelf uit kan testen wat het lekkerste slaapplaatsje is. Hij zal dus regelmatig op uw bed te vinden zijn.

Vrijbuiter

Voor deze vrijbuiter zijn wij op zoek naar een huis met tuin, mensen die het niet erg vinden als er regelmatig een muisje op het menu staat, en waar hij fijn gewoon een kat mag zijn.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk eerst te mailen naar: krimpen@dierenbescherming.nl

Shopbox

Meer berichten