Het Zalmhuis heeft nu een volledig nieuwe inrichting en een nieuwe menukaart met culinaire lekkernijen én 's wereld meest exclusieve zalm, uit Alaska.
Het Zalmhuis heeft nu een volledig nieuwe inrichting en een nieuwe menukaart met culinaire lekkernijen én 's wereld meest exclusieve zalm, uit Alaska. (Foto: )

Win een valentijnsdiner in het vernieuwde Zalmhuis!

Rotterdam/Capelle - Supertrots zijn eigenaar Herman Hell en zijn vrouw Liselore op het vernieuwde Zalmhuis. Het iconische pand aan de Nieuwe Maas bij de Van Brienenoordbrug is flink opgeknapt en belooft een kaart vol excentrieke gerechten met onder meer de meest exclusieve zalm ter wereld. Vanaf zaterdag is het Zalmhuis weer geopend voor publiek.

Elect Interiors is verantwoordelijk voor de volledig nieuwe inrichting van het restaurant. De menukaart is samengesteld door chef-kok Lars Litz.

Keta zalm

Litz heeft de meest exclusieve zalm ter wereld op de kaart gezet: Keta zalm uit Alaska. Deze zalm wordt gevangen door de Yup'ik gemeenschap, ver weg van de bewoonde wereld. De exclusieve zalm is in Nederland alléén verkrijgbaar bij het Zalmhuis.

Het Zalmhuis is open van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Je vindt het Zalmhuis aan de Schaardijk 396. Lees meer op www.zalmhuis.nl.

Win een valentijnsdiner!

Vanwege Valentijnsdag hebben we deze week een bijzondere actie samen met het Zalmhuis. We verloten een diner voor twee heel verliefde mensen. Op zondag 16 februari. Reageer voor vrijdag door te mailen naar redactie.ijl@dpgmedia.nl. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden