De gelijknamige film Verliefd op Ibiza trok meer dan 700.000 bezoekers, nu laat de musical zien wat dit magische eiland met mensen doet.
De gelijknamige film Verliefd op Ibiza trok meer dan 700.000 bezoekers, nu laat de musical zien wat dit magische eiland met mensen doet. (Foto: Tom Sebus)

Musical mét Ibiza-markt in Isala Theater

De feelgoodmusical Verliefd op Ibiza brengt binnenkort zon, zee en strand naar het Isala Theater. Het verhaal gaat natuurlijk over het vieren van de liefde, maar ook de rafelranden van het leven krijgen waardevolle aandacht. De sterrencast bevat onder anderen musicalveteraan Johnny Kraaijkamp in een vrouwenrol en GTST-acteur Guido Spek. Wie gaat zaterdag 22 februari mee naar het Spaanse eiland?

Door de redactie

Capelle - Op Ibiza willen vijftigers veertig zijn, veertigers dertig en zijn twintigers de weg kwijt. Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex (gespeeld door Chris Tates) wordt deze zomer hopeloos verliefd.

Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Scriptschrijver Lucas de Waard verwerkt in deze zonnige musical heel mooi allerlei maatschappelijke thema's, van homoseksualiteit en transgender zijn tot leeftijdsverschil in de liefde en de #Metoo-kwestie.

Leuk weetje: hij schrijft ook het script voor de Capelse portretten, die vanaf maart de stad een gezicht gaan geven in het Isala Theater.

Johnny Kraaijkamp kruipt voor deze musical in de huid van Lex' moeder Karla, een vrouw die geboren is als man. Nieuw is ook de rol van vlogger Elsa, vertolkt door de Nederlands-Italiaanse mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo. Deze en andere ingrediënten maken Verliefd op Ibiza een heerlijke romantische komedie.

Bezoekers die naar de voorstelling komen, kunnen vooraf en in de pauze lekker slenteren over de Ibiza-markt in de foyer. De kraampjes met kleding, handtassen, sieraden en bohemien lifestyleproducten maken de 'zonvakantie' compleet.

Zaterdag 22 februari 20:15 uur in het Isala, de entree bedraagt 41,75 euro.

Shopbox

Meer berichten