Foto: Robert Aarts

Multicopy Capelle aan den IJssel/Rotterdam Oost & Lansingerland wint Inspiratie Award 2019

Capelle - Multicopy Capelle/Rotterdam Oost & Lansingerland heeft de prestigieuze Inspiratie Award 2019 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 24e Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemer Pouria Taghavi nam de award – terecht – trots in ontvangst.

"Veel ondernemers hebben behoefte aan nieuw vertrouwen, aan energie en aan ondersteuning waarmee zij weer kansen kunnen pakken. Als communicatiepartner kun je dat bieden. Met kennis, creativiteit en vooral veel inspiratie. Inspiratie geven is dan ook wat succesvolle bedrijven tot een kernactiviteit hebben gemaakt. Daarin moet je investeren. In eigen talent, in creativiteit en kwaliteit. Multicopy Capelle/Rotterdam Oost & Lansingerland heeft dat in 2019 uitmuntend gedaan. "Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Inspiratie binnen handbereik

Ondernemer Pouria Taghavi: "We vierden afgelopen jaar ons 20-jarig jubileum en dan is deze prijs helemaal een opsteker. In al die jaren hebben we aan den lijve ondervonden dat je als ondernemer moet blijven veranderen. Daarvoor heb je energie nodig. Inspiratie. Maar ook het gevoel dat je er meteen wat mee kunt doen. Als Multicopy The Communication Company willen wij dicht bij onze klanten staan. We gaan samen met de opdrachtgever rond de tafel zitten om te kijken waar kansen liggen en hoe die gepakt kunnen worden. Dit doen we nu ook voor de regio Lansingerland.

"Het leuke is dat we ook meestal van ondernemer tot ondernemer praten. Je kent de zorgen en twijfels, maar ziet ook de kansen en ambities. Die mee helpen waar maken is natuurlijk het mooiste wat er is."

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Advies en design bijvoorbeeld. Maar ook gevel- en autoreclame, billboards, direct mailings, apps, websites, e-mailings, promotionele artikelen en meer.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden