Kennismaken met de sfeer, het onderwijs en vele extra's op het Comenius College kan op woensdag 30 januari 2019
Kennismaken met de sfeer, het onderwijs en vele extra's op het Comenius College kan op woensdag 30 januari 2019 (Foto: PR Comenius College)

29 januari: Open Dag op alle scholen van Comenius

Capelle - Alle scholen van het Comenius College in Capelle, Nieuwerkerk, Krimpen en Rotterdam zetten op woensdag 29 januari 2020 hun deuren open voor de jaarlijkse Open Dag. Op de Open Dag is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om iets te vertellen over hun vak en leerlingen leiden bezoekers rond door de school. Bij bijna elk vak is er wel iets te doen of te beleven.

Niet alleen leerlingen uit groep 8 en 7, maar ook alle gezinsleden zijn welkom om dan kennis te maken met de sfeer, het onderwijs en alle extra's op de scholen. De Open Dag begint om 15.00 uur, en eindigt om 20.00 uur. Opgeven is niet nodig.

Onder het motto 'Hoe ver kun jij komen?' biedt het Comenius College onderwijs aan in Capelle, Nieuwerkerk, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. Elke school heeft een eigen onderwijsaanbod dat varieert van vmbo basis, kader, (pre-) mavo, (pre-) havo, vwo tot tweetalig onderwijs. Het is te vinden op www.comenius.nl.Open Dag-Light

Voor wie de Open Dag moet missen is de Open Dag-Light op donderdag 20 februari 2020 een mogelijkheid om een indruk te krijgen van de Comeniusscholen. De gebouwen zijn dan open van 17.00-19.00 uur; bezoekers kunnen een rondleiding krijgen en vragen stellen.
Ook zijn er op woensdag 5 en 12 februari 2020 nog meeloop- of openlesmiddagen gepland voor leerlingen uit groep 8. Comenius Krimpen en Comenius Nieuwerkerk houden hun meeloopmiddag op 5 februari, de scholen in Capelle op 12 februari. Tijd: 13.30-15.00 uur.

Meer informatie op www.comenius.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden