Nieuw programma ontmoeting Oostgaarde

Capelle - Het nieuwe activiteitenprogramma voor het 1e kwartaal van de Ontmoeting Oostgaarde is uit. Er staan voor senioren weer veel leuke activiteiten op het programma. De Zellingen is met de Ontmoeting Oostgaarde actief op 2 locaties, de Baronie (tijdens de verbouwing gevestigd in Linie 3, 1e etage) en de Beemsterhoek (nr. 338).

A.s. donderdag start een nieuwe gespreksgroep op de Beemsterhoek. Kom lekker bewegen met gelijkgestemden op maandagochtend (Linie 3). Bewegen is tenslotte heel belangrijk om gezond te blijven. Of loop gezellig eens binnen tijdens de Open Inloop op de locatie Beemsterhoek. Iedere dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 is er gelegenheid voor gezellige ontmoetingen, spellen, bewegen (bewegen voor ouderen, jeu de boules) of een goed gesprek. NIEUW is de mogelijkheid voor een warme maaltijd tussen 12 en 13 uur, maar een broodmaaltijd kan ook (wel graag even aanmelden). Iedere dinsdag koersbal van 13.00 tot 15.30 Linie3). Regelmatig zijn er op beide locaties ook speciale activiteiten zoals bijv. een spelmiddag op 11 februari, een High Tea op 12 maart en op 26 maart een voorjaarsstuk maken.

Interesse? Kom gewoon eens langs! Voor meer informatie of het volledige programma van de Ontmoeting Oostgaarde kunt u contact opnemen met Dagactiviteiten en Ontmoeting Oostgaarde, tel 010 – 7535610 / 06 – 33040886 of via openinloop@zellingen.nl. www.zellingen.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden