Lebbis staat voor een verfrissende blik en dat wordt gewaardeerd: Bovengrens I is lovend ontvangen, nu is deel II te zien in het Isala.
Lebbis staat voor een verfrissende blik en dat wordt gewaardeerd: Bovengrens I is lovend ontvangen, nu is deel II te zien in het Isala.

Een ervaring rijker door show Lebbis

Capelle - Lebbis laat luid en duidelijk van zich horen in het Isala Theater. Dinsdag 28 januari klinken daar zijn scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. Deze avond laat hij bezoekers ervaren wat het is om iets te ervaren. Over ervaringen kun je namelijk zo lekker napraten.

Met het duo Lebbis & Jansen maakte hij jarenlang Oudejaarsconferences en televisieprogramma's. Daarnaast was hij redactielid bij Dit was het nieuws en Kopspijkers. Een oude bekende dus, maar nog altijd bovenop de actualiteit en vol goede grappen.
Volgens Lebbis is 'iets meemaken' dat er iets gebeurt. En het toppunt van iets meemaken is 'een ervaring'. Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. In De bovengrens deel 1 heeft Lebbis gekeken waar we te ver gaan. Maar meer brengt ons weinig. In De ervaring kijkt hij hoe we weer iets kunnen ervaren en rekent hij af met oppervlakkigheid.

Dinsdag 28 januari 20:15 uur in het Isala, entree is 22,75 euro.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden