Blue Monday Run Capelle aan de IJssel

Op maandag 20 januari organiseren de IJsselrunners samen met Sportief Capelle voor de tweede keer de Blue Monday Run/Walk.

Capelle - Blue Monday wordt gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. Je kan zelf het heft in handen nemen en iets doen aan de depressieve periode. Je kunt deze dag onder deskundige begeleiding hardlopen of wandelen.

Als groep wandel je ongeveer een uur. Bij het hardlopen kun je kiezen uit 1 of 2 ronden van ongeveer 5 kilometer. Het is geen wedstrijd, maar de groep zal voor en achter begeleid worden door trainers van hardloopvereniging IJsselrunners.

De activiteit is niet gratis, met je bijdrage help je mee om projecten voor jongeren met depressie mede te financieren. Er wordt gestart om 19.30 uur bij sporthal Schenkel. Hier zijn kleedkamers voor het omkleden. Na afloop is er voor iedereen een leuk aandenken.

Voor meer info mail naar info@sportiefcapelle.nl of bel naar 010 - 258 87 87 Kijk op de site van Mind via: www.doemeemetmind.nl/team/sportief-capelle of www.ijsselrunners.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden