Familiemusical Sesamstraat Live! in Isala Theater in Capelle a/d IJssel

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op zondag 9 februari naar Isala Theater in Capelle a/d IJssel!

Capelle - Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer.

Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!

Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met alle jonge bezoekers op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Kom verkleed!

Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met alle theaterbezoekers. Bij zo'n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit.

Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Zondag 9 februari om 15.00, bij Isala Theater, Stadsplein 5. Kaartprijs vanaf € 18,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.isalatheater.nl of telefonisch via 010 458 64 00. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Sesamstraat.

Noot voor de redactie:

Promofoto's Sesamstraat (fotograaf: Nick van Ormondt): https://we.tl/t-2sK5ypxg6k

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & PR van Van Hoorne Entertainment:

Noël de Ruijter Noel@VanHoorne.com

Van Hoorne Entertainment

Polderweg Oost 5

2973 AN Molenaarsgraaf

T.: +31 (0) 184 417 066

Website: www.VanHoorne.com

Facebookpagina: Van Hoorne Entertainment

Twitter: @VanHoorne

Over Van Hoorne Entertainment:

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo'n 70 medewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Hans & Grietje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken. Tot slot opende het bedrijf op 28 maart 2018 Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Met vriendelijke groet,
Van Hoorne Entertainment

Noël de Ruijter

Van Hoorne Entertainment B.V.

Polderweg Oost 5
2973 AN Molenaarsgraaf

Tel.: (0184) 417 066

Bekijk onze bedrijfsfilm

Watch our showreel

www.VanHoorneEntertainment.nl

Volg Van Hoorne Entertainment via:

Avonturenboerderij Molenwaard is gekozen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019!

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden