Deze musical van Roodkapje zit vol met catchy liedjes en humor. Het is in een modern jasje gestoken waardoor het leuk is voor jong & oud.
Deze musical van Roodkapje zit vol met catchy liedjes en humor. Het is in een modern jasje gestoken waardoor het leuk is voor jong & oud.

Agenda van de activiteiten in Capelle aan den IJssel

Donderdag
16 januari

12.00 Winterlunchconcert Aad van der Hoeven, orgel, en Kees Alers, dwarsfluit. Welkom vanaf 11:45 uur, start concert 12:30 uur. Toegang & lunch gratis. Deurcollecte.
Pauluskerk, Merellaan 352

20.30 Renee van Bavel zingt Herman van Veen Laat u verrassen door de prachtig zuivere stem van Renee van Bavel. Ze verbindt het werk van Herman van Veen met haar eigen verhalen.
Isala Theater, Stadsplein 5

Vrijdag
17 januari

11.00 wandelen wandelen onder begeleiding van een wandelcoach. Geen kosten
Inloophuis De IJssel, De Linie 1E

19.00 Winterbingo Gezellige avond met super mooie prijzen! Entree € 12,50 incl. bingoboekje. Inschrijven kan via Ladiesnightcapelleschollevaar@gmail.com
Wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneelserf 20

Zaterdag
18 januari

14.00 Open Middag Coachingspraktijk Overduin Om de drempel naar coaching te verlagen kan iedereen vrijblijvend binnenlopen om kennis te maken en vragen te stellen. Meer informatie: www.cpo-lifecoach.nl of neem contact op via info@cpo-lifecoach.nl of 010-2613077.
Coachingspraktijk Overduin, Banda Neira 14

20.00 Nieuwjaarsconcert Muziekvereniging EMM Dit jaar treedt het harmonieorkest op.
De Schenkelstee, Capelseweg 120

20.15 Frank en Ricky hebben de blues Een openhartig, muzikaal programma.
Isala Theater, Stadsplein 5

Zondag
19 januari

14.00 Open Middag Coachingspraktijk Overduin zie boven

15.00 's Werelds geliefde sprookje in het Isala Deze musical van Roodkapje zit vol met catchy liedjes en humor. Het is in een modern jasje gestoken waardoor het leuk is voor jong & oud.
Isala Theater, Stadsplein 5

15.00 Balg erop los Jacqueline Edeling (harmonica, concertina, accordeon, bandoneon) speelt moeiteloos alle denkbare balkinstrumenten van over de hele wereld. Bijzondere performance vol verhalen en informatie over de instrumenten, speelwijzen en de bijbehorende genres en stijlen. Toegang 15 euro/ tot 26 jaar 7,50 euro inclusief drankje. Kaarten en informatie: www.vancappellenhuis.nl
Van Cappellenhuis, Dorpsstraat 164

Maandag
20 januari

10.00 Digicafé In het Digicafé kun je elkaar ontmoeten. Begeleiders geven je gratis tips/uitleg om meer uit je tablet/smartphone/pc te halen. Vrije inloop
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

Dinsdag
21 januari

20.00 Het verhaal van de Aarde en haar bewoners Gratis lezing: Geoloog Marcel van Schoor vertelt boeiend over de de recente geschiedenis van de aarde vanaf de eerste landdieren tot nu.
De Fluiter, Wiekslag 3

Woensdag
22 januari

12.30 Erwtensoep lunch Bestemd voor mensen met kanker of daarmee te maken(gehad) hebben. Kosten 2 strippen. Strippenkaart te verkrijgen in het Inloophuis.
Inloophuis De IJssel, De Linie 1E

17.00 Instapcursus gitaar voor kids Wil jouw kind ook gitaar leren spelen?

Locatie: Willem Marisrade 2a

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden