Foto:

Dier van de week: Lizzy

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze wil Lizzy, een jonge dame van 1,5 jaar zich graag aan u voorstellen. "Hoi ik ben Lizzy, ik ben een jonge dame van 1,5 jaar jong. Ik hou van avontuur. Ik ben in het asiel gekomen omdat ik voor mijn vorige eigenaar te bewerkelijk was."

Capelle / Krimpen - "Ik kom graag overal in huis en ook in de tuin. Volgens de dierenverzorgers in de opvang ben ik een held op sokken, dus ik ben enerzijds erg nieuwsgierig en ondernemend, maar anderzijds moet het niet te druk in huis zijn want dat vind ik spannend. Als de spanning te hoog wordt kan ik chagrijnig reageren, dan wil ik nog wel eens uithalen en mijn tanden gebruiken. Nu ben ik op zoek naar een nieuw huisje, ik zoek een thuis met alleen maar mensen, en geen andere dieren. Pootje, Lizzy."

Afspraak

Als u kennis wil maken met Lizzy, maak dan eerst een afspraakt. Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van de katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk eerst contact op te nemen via krimpen@dierenbescherming.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden