Kerstfair winkelcentrum Picassopassage in Capelle

Capelle - Het is u wellicht niet ontgaan dat winkelcentrum Picassopassage (voorheen winkelcentrum de Scholver) dit jaar voor het eerst een gezellige Kerstfair organiseert. Het evenement vindt plaats op zaterdag 21 december van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 22 december van 12.00 tot 17.00 uur op het prachtige vernieuwde Pier Panderplein (gelegen aan het winkelcentrum).

Een echt familie-evenement waar van alles te doen is. Lekker struinen langs kraampjes, een ritje op de nostalgische Kindercarrousel of rondjes schaatsen op een ijsbaan van 100 m2. Daarnaast zijn de echte Kerstman en hoofdelf Bastin aanwezig. Kinderen en volwassenen mogen met hen op de foto in het centrum.

Kraamhouders (veelal lokale kleine zelfstandigen) bieden o.a. zelfgemaakte producten aan, de scouting organiseert leuke kinderactiviteiten en zaterdag komt er een verrassend dansoptreden.

Winterse traktaties mogen natuurlijk niet ontbreken. Onder het genot van een warme chocolademelk, een glaasje glühwein of een heerlijk portie poffertjes kunnen jong en oud genieten van alle activiteiten.

De Kerstfair is een initiatief van de winkeliersvereniging die hier graag een jaarlijks terugkerend evenement van willen maken.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden