Kinderen genieten van bezoek Sint in Inloopcentrum Picasso

Capelle - Op woensdag 4 december was het voor vele kindjes van de minima zover, een ontmoeting en middagje met de Goedheiligman. Vanaf 13.00 was er in het Inloopcentrum 'Picasso' een inloop van vele kindertjes. Zelfs zoveel dat de middag in twee groepen werd verdeeld, waarbij de eerste groep Sinterklaas en zwarte Piet mochten ontvangen en de tweede groep zong bij de uittocht de Sint met zijn pieten.

Wat een hoeveelheid aan blije kindergezichtjes waren er deze middag te zien. Wel geteld 65. Door de inzet van Yvonne samen met Wasima en andere collega's, tezamen met vele andere vrijwilligers, lukte het om alle kindjes een geweldige middag te bezorgen. Alle zorgen gingen die middag even opzij om plaats te maken voor onze kindervriend, die samen met zijn Pieten, iedereen heeft laten genieten. Van goede verhalen, mooie dansjes en liederen en voornamelijk heel veel plezier.

Wat een mooie viering was dit in de Picasso, waar de Sint een van zijn mooie verhalen wilde gaan voorlezen aan de kinderen. Maar wat zo bleek? De Sint was zijn brilletje vergeten, als ook zijn Piet had geen bril bij zich. Echter niet getreurd. Een van de lieve moeders die sprong de Sint ter hulp en nam het voorlezen over. Zo konden de kinderen toch nog naar het spannende avontuur van de Sint luisteren. Gekluisterd zaten de kinderen samen met de sint aan de lippen van Sabrina Nanhekhan, die het verhaal vol passie vervolgde en tot een goed eind bracht. Prachtig!

Na de liedjes voor Sinterklaas te hebben gezongen, en een rondje wensen, kwamen er geschenken voor alle kinderen die er waren. Scheurend cadeaupapier, blije en verraste gezichten van de kinderen, bijzonder blij met de mooie en leuke cadeautje die ze hadden gekregen.

Zo rond 16.00 uur scheidde de wegen zich van de Sint en zijn Pieten met die van de kinderen. Buiten waaide de wind door de bomen, zwaaiende kinderen zongen 'Dag Sinterklaasje', zeer verheugd dat de Sint toch nog was gekomen.


Wat een vreugde deze dag! Dit allemaal dankzij de sponsoring van Stichting "Feest voor ieder kind", Capelle werkt,  Kruidvat,  AH,  Dirk van der Broek, Toi-Toys international, personeel van Zeeman,en alle vrijwilligers van die mee hebben gedaan om deze dag geweldig te maken.
 

Tot volgend jaar Sint en Piet!

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden