Feestelijke heropening Aldi Capelle a/d IJssel

Capelle - Op vrijdagochtend 13 december wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel feestelijk geopend. De heropening wordt verricht door filiaalleidster Tara Smit. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als Kärcher raamwissers, accu schroefboormachines of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleidster Tara Smit: "De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom".

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting.

Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan de Bermweg 69, Capelle aan den IJssel beschikt over 75 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.00-20.00 uur, zaterdag van 08.00-18.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden