Foto: Kassem Taha
Foto: Kassem Taha

Sinterklaasfeest in Isala Theater

Capelle - Op woensdag 4 december jl. beleefden 137 Capelse kinderen een onvergetelijke middag in het Isala Theater. Zij bekeken een musical én kregen cadeautjes van Sinterklaas. 'Veel organisaties werkten samen om dit kinderfeest mogelijk te maken', zegt Kassem Taha, Stedelijk contactfunctionaris bij Welzijn Capelle.

Voor het zesde achtereenvolgende jaar heeft de Sint Capelse gezinnen die in moeilijke omstandigheden leven, in het zonnetje gezet. Er waren twee voorstellingen om iedereen mee te laten kijken. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar kregen een passend cadeautje

Sinterklaasmusical

De kinderen en hun ouders genoten van de leuke Sinterklaasmusical 'Hoe Pien Piet werd'. Een musical met vier acteurs en een pianist die het verhaal van Pien en de pieten vertelden en zongen. Hierna konden de kinderen op de foto met Sint en Piet en daarna kregen ze een cadeautje. Alle kinderen kregen strooigoed en bij de uitgang stond er nog een suikerspin en popcornkar op ze te wachten.

Uitnodiging voor volgend jaar

'Namens mijzelf en de mede organisatoren heb ik Sint en Piet, samen met het Isala Theater, officieel uitgenodigd om deel uit te blijven maken van deze traditie voor de Capelse kinderen', aldus een tevreden Kassem Taha.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden