De comedy-koningen van Släpstick (voorheen Wëreldbänd) presenteren zondag 22 december een collectie kerstachtige sketches. (Foto: N. de Vries)
De comedy-koningen van Släpstick (voorheen Wëreldbänd) presenteren zondag 22 december een collectie kerstachtige sketches. (Foto: N. de Vries)

In de kerstvakantie naar het Isala: Juf Roos, Top 2000 live en meer…

Capelle - Het Isala Theater heeft dit jaar meer voorstellingen dan ooit in de kerstvakantie. Genoeg gelegenheid dus om met hele familie of vriendengroep de mooiste tijd van het jaar te beleven. Of uw voorkeur nu gaat naar fysieke humor, swingende popmuziek of een voorstelling die geschikt is voor de allerkleinste leden van het gezin, er is voor ieder wat wils in de donkere dagen rond kerst.

 

Door de redactie

De mannen van Släpstick (voorheen Wëreldbänd) presenteren zondag 22 december een gevarieerde collectie van kerstachtige sketches in A very släpstick Christmas. Er is feestelijke muziek en door glühwein gevoede gekkigheid, zoals de kerstman die een stapel trombones op zijn kin laat balanceren. Het maken van een kolderieke voorstelling is Släpstick wel toevertrouwd, want dit jaar wonnen zij de tweede grote comedyprijs in twee jaar tijd. Maandag 23 december is er een Iers dansspektakel te zien in het Isala. Rhythm of the dance beleeft dit jaar zijn twintigjarig jubileum en viert dit met musici, vocalisten en een grote groep onvermoeibare dansers in deze opzwepende kerstshow. Wanneer het eindelijk kerst is, kan de bezoeker ook terecht in het Isala. Degene die al jaren op tweede en 'derde' kerstdag in het Capelse theater speelt, komt nu weer en het is niemand minder dan Jon van Eerd. Donderdag 26 (15.00 uur) en vrijdag 27 december komt hij met de splinternieuwe show Herrie in de keuken waarin zes acteurs meer dan twintig rollen spelen. Met zijn impulsieve karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Het is een gierend absurde komedie waarbij de petten, snorren en pruiken door de grote zaal vliegen. Speciaal voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar komt de populaire Juf Roos met Gijs naar Capelle. Zondagmiddag 29 december nemen zij de kleintjes mee in een vrolijk theateravontuur vol oer-Hollandse liedjes. Voor wie elk jaar weer geniet van de Top 2000 op Radio 2 is de liveshow maandag 30 december een aanrader. Samen met Voice of Holland-finaliste Tjindjara speelt de liveband een setlist die uit zijn voegen barst van herkenbare nummers.

A very släpstick Christmas - zondag 22 december 20.15 uur
Rhythm of the dance - maandag 23 december 20.15 uur
Herrie in de keuken - donderdag 26 december 15.00 uur en vrijdag 27 december 20.15 uur
Juf Roos gaat op vakantie - zondag 29 december 13.30 en 15.00 uur
Top 2000 live - maandag 30 december 20.15 uur

Meer informatie over alle voorstellingen rond de feestdagen op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden