Movienight voor Rondelen-kids

Capelle - Popcorn in de aanslag, je buurmeisjes en buurjongens mee, gauw zitten jongens! Het licht gaat uit… wauw, net echt! Op vrijdag 20 december kunnen de kinderen van het Revius- en Valeriusrondeel naar hun eigen bioscoop. Dankzij een aantal betrokken buurtbewoners.

MAMS, een groep actieve moeders uit de Capelse Rondelen, organiseert in de kerstvakantie een movienight voor de kinderen uit de wijk van 6 tot en met 14 jaar. Jongerencoach Cedric Krolis van Welzijn Capelle ondersteunt hierbij. De kinderen worden getrakteerd op een echte bioscoopervaring compleet met reclames vóór de hoofdfilm – popcorn, drinken en snoep in net zulke verpakkingen als in het echt. En de film? Dat blijft nog even een verrassing. Maar leuk wordt het zeker!

Waar en wanneer

De 'Movienight Rondelen' is voor alle kinderen uit de Rondelen tussen 6 en 14 jaar. Op vrijdag 20 december 2019 wordt 'De Knik' aan het Reviusrondeel 165 in Capelle omgetoverd tot een heuse bioscoop. Inloop vanaf 18.30 uur, de voorstelling begint om 19.00 en zal rond 21.30 uur eindigen. Entree is gratis, voor drinken en lekkers geldt een kleine eigen bijdrage.

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plekken, dus snel aanmelden! Stuur een mail naar Cedric c.krolis@welzijncapelle.nu (onderwerpregel #Movienight2019) of een appje naar 06 - 295 85 873.

Movienight Rondelen is in samenwerking met Welzijn Capelle, Havensteder en MaakCapelle.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden