Foto: Politie Rotterdam Oost

Twee dieven met riante kerstmaaltijd gepakt

Capelle - Een oplettende klant zag zondagmiddag in een supermarkt in Capelle Oostgaarde hoe twee mannen een riante kerstmaaltijd bij elkaar aan het stelen waren. Nadat 112 was gebeld, omdat de beiden mannen inmiddels de winkel hadden verlaten, namen twee eenheden tactisch posities in om de auto waarin ze waren weggereden te onderscheppen. De melder volgde de verdachten en gaf de agenten constant locatie door. Op de Abram van Reijkevorselweg werd de auto onderschept en middels een zogenaamde inbox procedure tot stoppen gedwongen. Twee mannen van 31 en 33 jaar oud werden daarbij aangehouden.

Onderzoek auto
In de auto troffen agenten maar liefst 45 stuks diepvries kreeft en ander lekkers voor het familiair avondmaal. Een totale waarde van honderden euro's.

Oproep
In de auto werden ook 19 verpakking met Calvin Klein boxers, 2 Fila truien en 1 Philips scheerapparaat aangetroffen. Het vermoeden is dat deze eveneens van diefstal afkomstig zijn. Bent u ondernemer en mist een van deze goederen? Bel dan met de politie op 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer 2019369299 en vraag naar de afdeling ZSM.

Shopbox

Meer berichten