Beer is een modern sprookje waarin liefde en vriendschap centraal staan. Een doldwaas muzikaal avontuur voor kinderen tot 15 jaar.
Beer is een modern sprookje waarin liefde en vriendschap centraal staan. Een doldwaas muzikaal avontuur voor kinderen tot 15 jaar. (Foto: )

Agenda van de activiteiten in Capelle aan den IJssel

Donderdag
12 december

10.00 Deel je kerstwens in de bibliotheek Joris' Kerstboom is de plek om iemand in het licht te zetten of sorry te zeggen. Kom ook jouw kerstwens maken en delen.
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

20.15 Salto's en headspins in het Isala Between us van Ex-Nederlands kampioen Breakdance The Ruggeds bestaat uit een mix van acrobatiek, humor en dans. Spektakel voor jong en oud.
Isala Theater, Stadsplein 5

20.30 Cameretten finalist Emiel van der Logt In zijn tweede tournee maakt Emiel grappen over alles waar hij enorme jeuk van krijgt. Want nemen we het leven niet veel te serieus?!
Isala Theater, Stadsplein 5

Vrijdag
13 december

08.00 Onderhoud van scoutingterrein en -gebouwen Iedere week gaan de vrijwilligers op het scoutcentrum aan de slag om de 9 hectare groen en diverse gebouwen te onderhouden. Komt u helpen?
Scoutcentrum Rotterdam, 's-Gravenweg 101

11.00 wandelen wandelen onder begeleiding van een wandelcoach. Geen kosten.
Inloophuis, De Linie 1E

14.00 Hans Somers & Netty Reek met de Christmas Carolling Optreden van Hans Somers & Netty Reek met de Christmas Carolling.
Vijverhof, Reigerlaan 251

20.15 Petra Berger brengt ode aan Italië In Passione Italiana presenteert Petra Berger samen met haar band een mooie mix van Italiaanse stukken uit diverse muziekgenres.
Wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneelserf 20

Zaterdag
14 december

11.00 Winter Art Fair 10 jaar Winter Art Fair in het Isala Theater. U kunt kennismaken met diverse vormen van kunst tussen 11.00 en 16.30 uur. Toegang gratis.
Isala Theater, Stadsplein 5

15.00 Kerstmarkt in de Oosterkerk Koek&zopie, workshop kerststuk maken, loterij, stampottenbuffet en meer. Opbrengst is voor de Rudolphstichting, gezinshuizen.
Oosterkerk, De Vallei 2

19.00 Kerstzang aan de IJssel Chr. Mannenkoor De IJsselzangers, Gemengd Koor River Voices, Interkerkelijk Kinderkoor De Regenboog en de sopraan Marjolein Kolkert treden op.
De Ark - Krimpen aan den IJssel, Burg. Aalberslaan 41 te Krimpen a/d IJssel

19.30 Met de hele familie naar Beer de musical Beer is een modern sprookje waarin liefde en vriendschap centraal staan. Een doldwaas muzikaal avontuur voor kinderen tot 15 jaar.
Isala Theater, Stadsplein 5

Zondag
15 december

15.00 Benefiet voor kindertehuis op Bali De Stichting Giri Asih Nederland organiseert een benefiet Entree 25 euro voor buffet, drankjes en optredens. Meld u aan op info@giri-asih.nl
HSB de Vijverhof , Reigerlaan 251

Maandag
16 december

13.30 Tekenen/Schilderen bedoeld voor mensen met kanker of daarmee te maken hebben gehad. Kosten € 2,50 p.p.
Inloophuis, De Linie 1E

13.30 Open repetitie Capels dagkoor Maak kennis met koor, onze dirigent Ardjoena Soerjadi en repertoire.
Charles Vermeer Zanginstituut (CVZI), Fluiterlaan 400

Dinsdag
17 december

20.00 CGK Capelle zingt Kerst in de Dorpskerk Toegang gratis.
Dorpskerk, Kerklaan 2

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden