"Op zaterdag naar de opvang is echt gaaf"

Capelle - Op zaterdag 30 november was Kindercentrum De Zevensprong van IJsselkids Kinderopvang in Capelle aan den IJssel een extra dag geopend. De kinderen beleefden een leuke dag, terwijl ouders voorbereidingen konden treffen voor de drukke feestmaand. Alle kinderen tot en met 12 jaar waren van harte welkom. Zo speelden vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes lekker samen.

Leuke activiteiten

De kinderen hebben enthousiast gespeeld en lekker gegeten zodat de ouders even tijd voor zichzelf hadden. Met de drukke decembermaand in het vooruitzicht werd dit erg gewaardeerd. Voor Bas (6) voelde het als een feestdag. "Op zaterdag naar de opvang is echt gaaf, helemaal nu mijn neefje ook mee mocht. We hebben leuke spelletjes gedaan: Sint- en pietenmutsen maken, lekker eten, sjoelen, kruidnootjes bakken!" De kinderen deden ook enthousiast mee met de oud-Hollandse spelletjes. Uiteraard konden de kleintjes die moe waren lekker slapen.

Ook aan de Voedselbank is gedacht

De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom brachten ouders lekkere dingen mee voor de Voedselbank. "Zo helpen we om er voor iedereen een mooie feestmaand van te maken", aldus een ouder.

Over IJsselkids

IJsselkids is als kinderopvangorganisatie vertegenwoordigd in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids biedt een belevenis voor elk kind en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.

Shopbox

Meer berichten