Laatste MantelzorgMenu van 2019!

Capelle - Op maandag 16 december wordt voor de laatste keer dit jaar het MantelzorgMenu geserveerd in wijkrestaurant Schenkel, dit keer natuurlijk in kerstsferen. Bij het tweemaandelijkse MantelzorgMenu eten mantelzorgers gezellig samen en delen hun ervaringen. Aanmelden kan tot en met 12 december.

Tijdens sommige diners van MantelzorgMenu wordt een bepaald thema besproken. Het MantelzorgMenu is in 2019 zes keer georganiseerd. Het is een succes: veel mantelzorgers vonden dit jaar de weg naar het wijkrestaurant aan de Bongerd 14. Ook in 2020 kunnen mantelzorgers voor een klein bedrag weer aanschuiven bij het MantelzorgMenu.

Locatie, tijden, aanmelden
Het MantelzorgMenu is in wijkrestaurant Schenkel aan de Bongerd 14. Inloop is vanaf 17.30 uur; de maaltijd is tussen 18.00 en 20.00 uur. Aanmelden kan tot en met 12 december bij het Vrijwilligersinformatiepunt, via 010 - 264 02 20 of vip@welzijncapelle.nu (o.v.v. MantelzorgMenu, aantal personen, telefoonnummer en eventuele dieetwensen). Kosten: €4,00. Bij de maaltijd zijn melk, karnemelk en water inbegrepen, overige drankjes zijn voor eigen rekening. Let op: er is plaats voor maximaal 30 gasten.

Infobulletin Mantelzorg
Capelse Mantelzorgers (die langere tijd zorgen voor een familielid of bekende die in Capelle woont) kunnen zich aanmelden bij Welzijn Capelle. Via het Infobulletin Mantelzorg worden zij dan op de hoogte gehouden van alle activiteiten en informatie voor mantelzorgers.

Het MantelzorgMenu wordt georganiseerd door het Servicepunt Mantelzorg van Welzijn Capelle en Pameijer.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden