Vol energie raast Dolf Jansen door het afgelopen jaar. Hij fileert feiten en legt vingers op zere plekken (Foto: Vilain Gai).
Vol energie raast Dolf Jansen door het afgelopen jaar. Hij fileert feiten en legt vingers op zere plekken (Foto: Vilain Gai).

Dolf Jansen viert zijn 30ste op de 30ste

Op de foto ziet u een hoop vrolijkheid, dus daar zal dan wel reden toe zijn. Taart, sterretjesvuurwerk: inderdaad, dit is de dertigste Oudejaars die Dolf Jansen speelt. De feestelijke voorstelling is zaterdag 30 november te zien in het Isala Theater.

Capelle - Verwacht geen preek dit keer, maar pure stand-up comedy. De 56-jarige Jansen is geen onbekende in de Nederlandse showbizzwereld. Behalve cabaretier is hij ook presentator, criminoloog en marathonloper.

Zijn cabaretcarrière begon met de oprichting van het duo Lebbis en Jansen. Van 1989 tot 2006 maakten zij samen succesvolle cabaretprogramma's waaronder elk jaar een oudejaarsconference. Dolf ging solo door met het maken van humoristische jaarafsluitingen.

Nu is hij toe aan zijn dertigste Oudejaars en dat moet gevierd worden. Dolf komt met snelle grappen, bijpassende poëzie en grenzeloze improvisatie.

Zaterdag 30 november om 20.15 uur in het Isala, de entree is 22,75 euro (CJP / 65+ 21,75 euro).

Shopbox

Meer berichten