Gratis kinderopvang in Capelle tijdens Black Friday-weekend

Capelle - Een cadeau voor ouders en hun kinderen tijdens het Black Friday-weekend. Kindercentrum De Zevensprong in Capelle aan den IJssel vangt op zaterdag 30 november kinderen gratis op. Zo kunnen ouders op hun gemak shoppen of lunchen. En daarbij denken ze ook aan de voedselbank.

Werk dat nog af moet voor het einde van het jaar, cadeaus of boodschappen kopen voor de feestdagen: het zijn drukke maanden. Bij IJsselkids geven ze om die reden kinderopvang cadeau tijdens het Black Friday-weekend. Alle kinderen tot dertien jaar zijn op zaterdag 30 november van harte welkom op Kindercentrum De Zevensprong in Capelle aan den IJssel. Daar zorgen de pedagogisch medewerkers voor een leuk feestje, lekker eten en uitdagende activiteiten. De jongste kinderen kunnen een middagdutje doen. Ondertussen vermaken de ouders zich met waar ze zelf zin in hebben.


Op deze bijzondere dag zijn alle kinderen welkom. Dus ook niet-klanten van IJsselkids. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes kunnen dus allemaal mee. De opvang is die dag gratis. Aanmelden kan op www.swkgroeppas.nl.


De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom verzamelt de kinderopvang die dag houdbare voedingsmiddelen voor de voedselbank. Op de locaties staat deze dag een krat. Wie wil, kan een bijdrage leveren.

Over IJsselkids

IJsselkids is als kinderopvangorganisatie vertegenwoordigd in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids biedt een belevenis voor elk kind en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden