De politieke toneelthriller Een heilige avond was een enorm succes tijdens de wereldpremière en is nu in het Isala te zien.
De politieke toneelthriller Een heilige avond was een enorm succes tijdens de wereldpremière en is nu in het Isala te zien.

Terrorismebestrijding of toch meer privacy?

Capelle - Zaterdag 23 november is het publiek van het Isala Theater tijdens de politieke toneelthriller Een heilige avond getuige van een politieondervraging. De ondervrager is ervan overtuigd dat een hoogleraar samen met haar ex-man een terroristische aanslag heeft beraamd en dat precies om middernacht ergens in de stad een bom zal ontploffen. Burgemeester Oskam van Capelle schuift aan voor het nagesprek.

Een heilige avond werpt actuele vragen op. Hoe ver mogen overheden gaan in het verzamelen van informatie? Wat is er belangrijker: terrorismebestrijding of het recht op privacy? Omdat de voorstelling ongetwijfeld veel stof tot discussie zal geven, wordt een nagesprek gehouden. Dit nagesprek is gratis bij te wonen voor bezoekers van de voorstelling. Burgemeester Oskam zal als verantwoordelijke voor de veiligheid in de gemeente Capelle aan de discussie deelnemen onder leiding van regisseur Ursul de Geer.

Zaterdag 23 november 20:30 uur, entree is 21,75 euro.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden