Foto: Kees van Rongen

Uitblinkers autobranche in gemeente Capelle aan den IJssel worden beloond met Auto Awards

Capelle - Vanaf vandaag tot en met 13 december kan iedereen via www.autoawards.nl stemmen op zijn favoriet binnen de autobranche in de gemeente Capelle aan den IJssel. Genomineerden zijn verdeeld over 14 categorieën. Denk aan de rij-instructeur die jou het autorijden geleerd heeft, de autodealer waar je jouw auto hebt gekocht, de automonteur die een storing aan jouw auto heeft opgelost, het tankstation waar je altijd met een glimlach wordt geholpen of een automerk waarvoor je al jaren kiest omdat het nu eenmaal je favoriet is. Met de Nationale Auto Awards krijgen al die uitblinkers in de autobranche het podium dat zij verdienen.

"Bij het stemmen mogen klanten de bedrijven binnen de autobranche cijfers geven voor zaken als prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid. Voor deelnemende bedrijven levert de verkiezing positieve aandacht, trotse medewerkers en meer omzet op", aldus Julia Kichari-van Rutten van Vote Company dat de verkiezing organiseert.

Auto Award Festival
Op 20 januari reikt Kim Kötter de felbegeerde Awards uit in Studio's Aalsmeer. Het bedrijf dat gemeentewinnaar wordt, kan zich dan laten huldigen en op de foto met Miss Nederland tijdens het Auto Award Festival voor alle gemeentewinnaars van Nederland. De DJ's van Radio 538 zijn er ook bij en zullen er een geweldig feest van maken. Tijdens de uitreiking worden ook de landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd.

Bedrijven in de gemeente Capelle aan den IJssel kunnen zich nog gratis aanmelden voor de verkiezing via www.autoawards.nl.

 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden