De leerlingen die slaagden voor het International Baccalaureate op het Comenius Lyceum in Capelle kregen vrijdag 11 oktober in caps and gowns hun diploma. Foto: PR Comenius College
De leerlingen die slaagden voor het International Baccalaureate op het Comenius Lyceum in Capelle kregen vrijdag 11 oktober in caps and gowns hun diploma. Foto: PR Comenius College (Foto: )

IB-graduation Comenius groot succes!

Capelle - Alle leerlingen uit de zesde klas van het tweetalig vwo van het Comenius Lyceum in Capelle zijn geslaagd voor het International Baccalaureate. Voor het vierde jaar op rij betekent dit een slagingspercentage van honderd procent voor dit bijzondere examen. De leerlingen scoorden ook nog een punt hoger dan het landelijk gemiddelde en evenaren het wereldgemiddelde voor het International Baccalaureate English A language and literature. De school is trots op dit resultaat.

Het IB-programma brengt leerlingen niet alleen academische vaardigheden bij, maar ook internationale ervaring en wereldburgerschap. De leerlingen worden door het IB-programma goed voorbereid op een universitaire studie. Ook leren ze inzien dat vanuit andere perspectieven naar de wereld kijken veel mogelijkheden biedt binnen en buiten de academische wereld.

Diploma-uitreiking
Vrijdag 11 oktober kregen de leerlingen in caps and gowns hun diploma. De speciale keynote-spreker bij de uitreiking was een oud leerling van Comenius: Brian Zalmijn, een pro in de voetbal- en muziek wereld.
Meer informatie over het tweetalig vwo op Comenius: www.comenius.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden