Nieuwe locatie voor Gitaaracademie in Capelle a/d IJssel!

Capelle - De Gitaaracademie verheugt zich op een tweede nieuwe locatie in Capelle in het sfeervolle Buurthuis De Wel in Schenkel. Deze centraal gelegen locatie is makkelijk bereikbaar vanuit Schenkel, Capelle, Alexanderpolder én Ommoord! Rockchick Melissa van der Linden, bluesgigant Sjors Nederlof en metatalent Alex Vansalen gaan de lessen daar verzorgen.     

Individuele les, duoles en groepslessen 

Er zijn leuke acties, zoals een gratis gitaar, een gratis lesmaand bij 1 jaar les of een actietarief voor duolessen (bij inschrijving voor 15 nov). Vanaf 28 oktober starten de gitaarlessen. Naast gitaarles in alle muziekstijlen bieden we ook een Ukelele Cursus aan voor volwassenen en kinderen (start 4 nov). Natuurlijk  staat onze geliefde Basiscursus Gitaar op het programma (start 6 nov.) en is er een nieuwe cursus Singer-songwriter (start 6 nov). 

Gratis proeflessen en welkomstgeschenk bij start in Schenkel

Er zijn kennismakingsdagen voor o.a. proeflessen en informatie op maandag 28 oktober van 17.00 tot 19.00 uur bij Alex (receptie beneden) en op woensdag 30 oktober bij Melissa van 17.00 tot 19.00 uur (zaal 2). Wie komt, ontvangt een leuk welkomstgeschenk. Sjors Nederlof volgt in januari met lessen op de donderdag. Ben je nieuwsgierig? Wees van harte welkom! Aanmelding via de website: www.degitaaracademie.nl. 

Locatie: Buurthuis De Wel, Bongerd 2A - 2906 VK Capelle aan den IJssel (makkelijk bereikbaar vanaf metrostation Schenkel en gratis parkeergelegenheid voor de deur).  
 
De Gitaaracademie 

De Gitaaracademie is gespecialiseerd in gitaar-, basgitaar- en ukelelelessen voor ieder niveau en iedere leeftijd. Nederlands beste gitaristen geven met passie les. De academie geeft al 10 jaar les in Rotterdam Noord en Kralingen en sinds 2019 ook in Capelle. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden