Sport & Fun Dorp in de herfstvakantie

Capelle - In de herfstvakantie organiseert Sportief Capelle weer een Sport & Fun dorp. Kinderen kunnen zich met elkaar -of met hun ouders, opa's & oma's, vriendjes, of met wie ze maar willen- een hele dag vermaken op springkussens, de stormbaan, de tumblingbaan, voetbalkooien en allerlei leuk sport- en spelmateriaal. Voor de kleintjes is er een apart klim- en klauter parcours. Gedurende de dag zijn er ook leuke knutselactiviteiten.

Op woensdag 23 oktober gaan om 10.00 uur de deuren open. Tot 12.00 uur is het Sport & Fun Dorp exclusief voor de kleine kinderen t/m 6 jaar. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen t/m 12 jaar ook welkom. In de middag is Outdoor Valley aanwezig om de kinderen te begeleiden over de klimmuur.

Donderdag 24 oktober is het Sport & Fun dorp van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar. Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn er ook Lego workshops, verzorgd door Playtoday.

Speel-O-Theek Berend Botje is ook aanwezig op woensdag en donderdag, en zullen ook de vrolijke kindergezichtjes weer schminken.

Voor de kinderopvangorganisaties heeft Sportief Capelle deze editie een aparte dag, namelijk op dinsdag 22 oktober. Dus werk je op een BSO , neem dan contact op met Sportief Capelle. Voor de veiligheid van iedereen zijn grote groepen op de woensdag en donderdag namelijk niet toegestaan.

De entreekosten zijn € 4,- en de locatie is Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20, Capelle aan den IJssel).

Volwassenen en kinderen t/m 1 jaar hebben gratis entree. Let op! Je kunt vanaf nu alleen nog maar PINNEN. Wij hebben dus geen contant geld meer.

Wil je meer informatie, mail of bel naar de medewerkers van Sportief Capelle:

010 – 25 88 787 of info@sportiefcapelle.nl.

Shopbox

Meer berichten