Nieuw programma Ontmoeting Oostgaarde


Nieuw programma Ontmoeting Oostgaarde

Capelle - Het nieuwe activiteitenprogramma voor het 4e kwartaal van de Ontmoeting Oostgaarde is uit. In de laatste maanden van het jaar staan er voor senioren weer veel leuke activiteiten op het programma. De Zellingen is met de Ontmoeting Oostgaarde actief op 2 locaties, de Baronie (ingang de Roo, nr. 326 ) en de Beemsterhoek (nr. 338).

Loop gezellig eens binnen tijdens de Open Inloop op de locatie Beemsterhoek. Iedere dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 is er gelegenheid voor gezellige ontmoetingen, spellen, bewegen (bewegen voor ouderen, jeu de boules) of een goed gesprek. Ook kan men iedere dag mee lunchen tegen een kleine vergoeding (wel graag even aanmelden). Op de locatie Baronie kan men iedere dinsdag terecht voor koersbal van 13.00 tot 15.30. De circuittraining is op maandagochtend uitgebreid naar 3 groepen. Actief bewegen kan op verschillende niveaus tussen 9.00 en 12.00 uur. Regelmatig zijn er op beide locaties ook speciale activiteiten zoals bijv. een speciale Stampottenlunch op 17 okt., een Herfstworkshop op 31 oktober en een oudhollandse spelmiddag op 28 november.

Interesse? Kom gewoon eens langs! Voor meer informatie of het volledige programma van de Ontmoeting Oostgaarde kunt u contact opnemen met Dagactiviteiten en Ontmoeting Oostgaarde, tel 010 – 7535610 / 06 – 33040886 of via openinloop@zellingen.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden