Nancy van der Scheer samen met wethouder Harriet Westerdijk tijdens de opening van kapsalon 'La Nancy'.
Nancy van der Scheer samen met wethouder Harriet Westerdijk tijdens de opening van kapsalon 'La Nancy'. (Foto: onbekend)

'La Nancy' opent aan de Bermweg

Afgelopen vrijdag opende wethouder Harriet Westerdijk de nieuwe grotere kapsalon van Nancy van der Scheer, kapsalon 'La Nancy', aan de Bermweg 69b in Capelle.

Door Annemarie van der Ploeg

Capelle - Nancy van der Scheer begon toen ze veertien jaar was met vegen in een kapsalon. Drie jaar geleden begon ze met een kapsalon vanuit huis en twee jaar geleden opende ze een salon. Maar het werd tijd om uit te breiden, want er moest wat meer ruimte komen. Ze wilde al van kleins af aan een kapperszaak beginnen.

"Toen ik zes jaar was, kreeg ik een kaptafel en toen zei ik al dat ik kapster werd. Met veertien jaar ging ik al vegen in een kapsalon. In de nieuwe salon heb ik een stagiaire en een meisje in loondienst en vanaf januari komt er nog een collega bij."

Persoonlijk

"We onderscheiden ons vooral in het kleuren en doen best wel speciale tinten, waaronder heel veel asblond. Dat is vaak wel lastig, maar doordat wij met het merk Olaplex werken, kunnen we het vaak wat lichter maken en blijft het haar gezond. Hier kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht.

"De zaak heeft een gezellige hoek waar de klanten tijdens het wachten koffie kunnen drinken. Dit had ik in mijn vorige salon niet want ik kwam ruimte tekort. Het werd echt tijd dat ik een grotere zaak kreeg."

Petra Koeleman-Winkels is klant van het eerste uur. "Ik kwam al bij haar thuis, daarna in de andere salon en nu hier. Ze is mooi aan het groeien. Ik vind het persoonlijk contact heel belangrijk. Nancy luistert goed en heeft ontzettend veel kennis, know how en ervaring.

Leuke meid

"Ze is heel dynamisch in haar vak, gaat met vernieuwingen mee en gebruikt de nieuwste producten. Ze geeft enorm goede service. Het is een goede salon met een leuke meid, die ook naar de klant luistert. Het gebeurt niet vaak, maar als iets niet goed is of iemand niet tevreden is, dan wordt het ook opgelost. Bovendien zijn de prijzen gewoon ontzettend laag.

"Ik kan me voorstellen dat dat voor veel mensen heel belangrijk is. Ik heb zelf de kappersopleiding gedaan en ben nooit bij haar weggegaan, dus dan moet ik het wel echt goed vinden."

Afspraak

Kapsalon 'La Nancy' is te vinden aan de Bermweg 69b in Capelle aan den IJssel. De zaak is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

Klanten krijgen een spaarkaart en wie tien keer is geweest, krijgt € 5,- korting. Ook zijn er vriendenbonnen, die de klant aan iemand kan geven die nog nooit is geweest. Deze krijgt daarmee € 5,- korting en degene die hem geeft, krijgt de volgende keer ook € 5,- korting. Meer informatie vinden of een afspraak maken kan op www.lanancy.nl 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden