Foto:

Voor de tweede keer 5 generaties in één Capelse familie

Dat mag wel in de krant! Voor de 2e keer vijf generaties binnen een familie! "Dat is zo speciaal dat Oma Toos dit mag meemaken", schrijft de familie.

Capelle aan den IJssel - "In mei 2015 maakte zij dit voor de 1e keer mee van haar dochter Sjaan. Dat heeft toen ook in de krant gestaan. Nu is het de 2e keer van 5 generaties van dochter Feija.

"Op 7 juli werd namelijk Noëlla Day geboren, hier gezellig op schoot bij haar trotse betovergrootmoeder mevrouw Toos Maaskant-Son (100). Te midden van haar trotse mama Samantha (25) Oma Greet (51) en Overgrootoma Feija (75). Er gebeuren bijzondere dingen in Capelle aan den IJssel.

"Oma Toos zelf werd op 28 februari 100 jaar en dat is groots gevierd met een koor van zeemansliederen, ze is zelf moeder van 10 kinderen, ze is iedere dag volop actief op Facebook. ze reageert bij iedere foto of bericht die haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen erop zetten.

"Ze woont in het Vijverhof in Capelle aan den IJssel en is vaak beneden om actief mee te doen, ze heeft nog heel veel plezier in haar leven en geniet nog iedere dag."