RataPlan doet mee aan deze feestelijke dag met leuke activiteiten.
RataPlan doet mee aan deze feestelijke dag met leuke activiteiten. (Foto: )

Geef je snel op voor de Ronde van RataPlan

Zaterdag 5 oktober is het weer zo ver: De Nationale Kringloopdag. Dat betekent feest bij kringloopwinkels door het hele land. RataPlan organiseert, net als voorgaande jaren, de Ronde van Rataplan. Voor de echte kringloopliefhebber hét perfecte kringloopdagje.

Capelle - In kringloopwinkels krijgen zowel spullen als mensen een tweede kans. Om het publiek te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten ze hun deuren op zaterdag 5 oktober open voor iedereen.

RataPlan doet mee aan deze feestelijke dag met leuke activiteiten. Daarnaast zal de Ronde van RataPlan weer plaatsvinden. Dan rijden er bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. De volledig verzorgde dag kost 5 euro per persoon inclusief vervoer, lunch, koffie, lekkers en muzikale optredens. "En als klap op de vuurpijl ontvangt u aan het einde van de dag een RataPlan cadeaubon t.w.v. 15 euro."

Heeft u interesse om 5 oktober mee te gaan met één van de bussen? Kom dan langs in de winkel voor extra informatie. RataPlan Capelle aan den IJssel – bevindt zich aan de Meeuwensingel 101. Meer informatie op de website:

www.rataplan.nl