Foto:

Broer en zus zoeken thuis

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer zijn dat Mickey en Loesje zijn broer en zus van 19 weken oud. Zij zoeken samen een huisje met een liefdevolle familie. Mickey en Loesje hebben wat te kort gehad aan socialisatie waardoor ze niet veel gewend zijn en in onbekende situaties angstig kunnen reageren.

Krimpen / Capelle - Zij zijn niet geschikt voor een druk gezinsleven, kinderen van 12 jaar en ouder die reeds een wat onzekere kat gewend zijn zien wij geen problemen in. Loesje en Mickey zijn geen honden gewend.

Zij zouden het leuk vinden om in de toekomst hun horizon te verbreden door buiten in een tuin op ontdekking tocht te kunnen gaan.

Heeft u een rustig huishouden, maar vooral heel veel geduld en liefde voor dit leuke koppel. Lees dan snel het onderste stuk hoe u in contact kunt komen met Mickey en Loesje.

Kennis maken? Stuur een mail met je gegevens, naam adres en telefoonnummer zodat het Dierenopvangcentrum contact met u op kunnen nemen. "Sommige kittens verblijven niet bij ons in het asiel, langs komen en bellen heeft geen zin!
Graag willen wij weten in wat voor situatie de kitten(s) geplaatst worden. Mail voor kennismaking naar krimpen@dierenbescherming.nl

Shopbox

Meer berichten