Foto:

Capelse sportweek staat voor de deur

Tijdens de Nationale Sportweek, van 20 t/m 29 september, staat heel Nederland in het teken van bewegen en sporten. Sportief Capelle lanceert voor de inwoners van Capelle de 'Capelse Sportweek'.

Capelle - Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij.

Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk.

Sportief Capelle organiseert de Capelse Sportweek en zal inzetten op de communicatie en het Capelse sportaanbod voor het voetlicht zetten. Het gehele aanbod voor Capelle aan den IJssel is te vinden op de website van Sportief Capelle: www.sportiefcapelle.nl.

Tijdens de Capelse Sportweek zetten veel sportverenigingen en andere aanbieders van sport- en beweegactiviteiten hun deuren open om inwoners van jong tot oud kennis te laten maken met de sport- en beweegactiviteiten. Dit kan door een bezoek te brengen als toeschouwer bij een activiteit, maar ook actief als deelnemer.

Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven.

Ben je een vereniging, club of wil je ook een sport onder de aandacht brengen? Of heb je nog plekken vrij bij bepaalde groepen of tijdstippen? Organiseer een 'open training' of activiteit voor de doelgroep die je graag aan jou wilt binden.

Meld je als sportaanbieder aan bij Sportief Capelle. Sportief Capelle wil iedereen laten sporten en bewegen, want BEWEGEN LOONT! ALTIJD! Aanmelden voor sportaanbieders is gratis! Meer info over de Capelse Sportweek is te vinden via www.sportiefcapelle.nl

Meer informatie: Sportief Capelle, tel. 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl (contactpersoon: Hajo Feitsma)

Shopbox

Meer berichten