Een rit in een muzikale achtbaan met de allergrootste guilty pleasures tijdens een feestelijke show van Crazy Pianos in het Isala.
Een rit in een muzikale achtbaan met de allergrootste guilty pleasures tijdens een feestelijke show van Crazy Pianos in het Isala.

Isala tipt: sing-a-long pianobar Crazy Pianos

Capelle - Elke dag komen er bezoekers naar Scheveningen om de sfeer te proeven in de Amerikaanse sing-a-long pianobar Crazy Pianos. Het komende theaterseizoen zal door het Isala Theater afgesloten worden met de allergrootste Guilty pleasures sing-a-long tijdens een nieuw meezingprogramma van de Crazy Pianos.

De zingende, swingende en humoristische muzikanten komen de grote zaal zaterdag 30 mei op zijn kop zetten. Crazy Pianos swingt nu al voor het tiende jaar steevast het dak van elk theater eraf en daarom komen ze met een jubileumprogramma. Een spetterende show vol muzikale hoogstandjes op de drums, saxofoon en natuurlijk de bekende brandweerrode piano's. De entertainers verrassen met een breed repertoire van de grootste hits uit de popgeschiedenis. Meerdere artiesten zijn doorgebroken door hun tijd bij Crazy Pianos, zoals Roel van Velzen, en nog velen zullen volgen.
Zaterdag 30 mei 20.15 uur in het Isala, de entree is 29,50 euro (CJP / 65+ 28,50 euro).

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden