Beroemd cabaret treedt op in Isala Theater

De energieke, stoere en genadeloos grappige Sara Kroos is een van de cabaretiers die met haar nieuwste show naar het Isala Theater komt.
De energieke, stoere en genadeloos grappige Sara Kroos is een van de cabaretiers die met haar nieuwste show naar het Isala Theater komt.

Koningen en koninginnen van de lach, hilarische entertainers en scherpe verhalenvertellers. Vaak ook nog eens winnaars van prestigieuze cabaretprijzen. Komend seizoen staan er vele comedians op het programma wier naam u kent, maar heeft u ze al eens live meegemaakt?

Door de redactie

Capelle - In Isala's grote zaal is het goed toeven terwijl het publiek dubbel ligt om de grappigste mensen van het Nederlandse cabaretlandschap. Bij Lenette van Dongen, Patrick Laureij en Plien en Bianca zitten de zalen in het nieuwe seizoen alweer vol. Voor andere topcomedians gaat de verkoop ook snel. Zaterdag 30 november speelt Dolf Jansen zijn dertigste Oudejaars. Zijn tevens succesvolle voormalig cabaretpartner Lebbis staat dinsdag 28 januari in het Capelse theater. Hij won in 2011 de Poelifinario, de prijs voor het indrukwekkendste cabaretprogramma van het seizoen. Een eerdere winnaar van deze hoge onderscheiding is Erik van Muiswinkel. Hij brengt zaterdag 2 november met Buigt allen mee voor Drs. P een eerbetoon aan woordtovenaar Drs. P. De Belgische komiek Urbanus is ook een grote naam die zowel in Vlaanderen als Nederland al sinds de jaren 70 grote populariteit geniet. Vrijdag 10 januari wisselt hij in het Isala absurde verhalen af met gênante situaties. Sara Kroos, te zien donderdag 12 maart, verwierf bekendheid als vaste gast van De lama's. Ze kreeg in 2006 de Neerlands Hoop uitgereikt, de prijs voor opvallend en origineel cabaret. Ook is zij gekroond tot beste vrouwelijke cabaretière en ontving ze in 2010 de A.M.G. Schmidt Prijs. Wie in 2012 Neerlands Hoop in de wacht heeft gesleept, is multitalent Ali B. Hij laat vrijdag 8 mei zijn optimistische licht schijnen op maatschappelijke kwesties. Het complete cabaretprogramma is te vinden op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten