Foto:

Cooper is een knuffelkous

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Cooper, een echte knuffelkous als hij je kent.

Krimpen / Capelle - Bij vreemde zal hij eerst de kat uit de boom kijken. Jonge kinderen doe je hem geen plezier mee, net zoals andere huisdieren hij heeft liever het rijk alleen. Cooper is een echte vrijkous die heerlijk naast je op de bank neer ploft als je TV aan het kijken bent, misschien als je helemaal vertrouwt bent en het rustig is in huis ook bij je op schoot kruipt.

Toen Cooper bij ons binnen kwam zat hij onder de korsten en wonden, we kwam er al snel achter dat hij een allergie heeft. Wij zijn nu met hem bezig om uit te zoeken waar deze reactie vandaan komt. Hij krijgt nu hypoallergeen brokjes hier doet hij het goed op.

Wat belangrijk is dat hij niks anders te eten krijgt. Wij zoeken dan ook een huis met een afgesloten tuin waar hij echt niet uit kan, zodat hij niet wat tussendoor snackjes bij de buren kan pikken. Of een afgezet balkon(met bijv. gaas) waar hij doormiddel van een kattenluik zelf kan kiezen wanneer hij naar buiten gaat.

Kunt u deze lieverd een permanente plek bieden, en hem de zorg geven die hij nodig heeft? Stuur dan een mailtje om een kennismakingsafspraak te maken naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Let op: Het is absoluut niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken.

Shopbox

Meer berichten