Het is nu nog heerlijk weer, maar voordat je het weet is herfst- en winterkleding weer nodig. Foto: Claudia Otten
Het is nu nog heerlijk weer, maar voordat je het weet is herfst- en winterkleding weer nodig. Foto: Claudia Otten (Foto: CLAUDIAOTTEN)

Start verkoop herfst- en winterkleding bij Rataplan

Op zondag 8 september start de verkoop van de herfst- en winterkleding bij kringloopwinkel RataPlan. Ook kunt u zich vanaf die dag inschrijven voor de befaamde Ronde van RataPlan.

Capelle - RataPlan biedt een ruim assortiment herfst- en winterartikelen welke dagelijks aangevuld wordt met nieuwe unieke spullen. Hierdoor is een dagje kringloopshoppen altijd verrassend.

RataPlan organiseert verder op zaterdag 5 oktober de Ronde van RataPlan. Bussen rijden dan tussen de verschillende kringloopwinkels. Wie mee gaat met deze volledig verzorgde busrit doet op één dag vier of vijf verschillende filialen van RataPlan aan. Vanaf zondag 8 september kunt u zich, in de winkel (Meeuwensingel 101 in Capelle), opgeven voor dit evenement. De winkel is die dag open van 12.00 – 17.00 uur. Wees er snel bij want vol = vol!

Voor deze volledig verzorgde dag vraagt RataPlan een bijdrage van €5,- per persoon voor vervoer, lunch, koffie, lekkers en muzikale optredens. In elke vestiging die wordt bezocht kunnen deelnemers een stempel halen. Bij een volle stempelkaart ontvangt elke deelnemer aan het eind van de dag een cadeaubon t.w.v. €15,-.

www.rataplan.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden