Op zaterdag 24 augustus organiseert Stichting PRO Female Billiards een openbare biljartclinic in Biljartcentrum Capelle. Iedereen mag meedoen!
Op zaterdag 24 augustus organiseert Stichting PRO Female Billiards een openbare biljartclinic in Biljartcentrum Capelle. Iedereen mag meedoen!

Agenda van activiteiten in Capelle aan den IJssel

Woensdag
21 augustus

14.00 TOC Open Jeugdtoernooi Ben je al terug van vakantie en wil je weer lekker tennissen?! Van 19 tot en met 25 augustus is er het TOC Open Jeugdtoernooi!
't Hooghe Water, Groenedijk 48 Capelle aan den IJssel

Vrijdag
23 augustus

08.00 Onderhoud van scoutingterrein en -gebouwen Iedere week gaan de vrijwilligers op het scoutcentrum aan de slag om de 9 hectare groen en diverse gebouwen te onderhouden. Komt u helpen?
Scoutcentrum Rotterdam, 's-Gravenweg 101, Capelle aan den IJssel

Zaterdag
24 augustus

13.30 Biljartclinic PRO Female Billiards Op zaterdag 24 augustus organiseert Stichting PRO Female Billiards een openbare biljartclinic in Biljartcentrum Capelle. Iedereen mag meedoen!
Capelle aan den IJssel, Marsdiep 2, Capelle aan den IJssel

Zondag
25 augustus

09.45 Open dag spiritueel Centrum Sensibel De hele dag zijn er en gratis proeflessen. Bij Sensibel is o.a. meditatie, healing, reading. Kijk voor meer informatie op de website.
Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, Capelle aan den IJssel

centrumsensibel.nl

Maandag
26 augustus

20.00 Everhard Zwart met concertserie in Capelle Maandag 26 augustus, slotconcert in de serie orgelconcerten. Aanvang 20.00 u, toegang € 6,00 (t/m 12 jr gratis) Meer informatie op de website.
Nieuwe Westerkerk, Valeriusrondeel 670, Capelle aan den IJssel

everhardzwart.nl

Dinsdag
27 augustus

18.45 12e editie Ronde van West De traditionele prestatieloop vindt dit jaar plaats op dinsdagavond 27 augustus. Deelnemers kunnen zich voor 4 afstanden inschrijven; te weten de 1 km, 2 km , 5 km en de hoofdafstand 10 kilometer. Meer informatie op de website. Meer informatie over de buurtgroep is te vinden op www.buurtgroepcapellewest.nl. Contact met de organisatie is o.a. mogelijk via info@rondevanwest.nl

rondevanwest.nl

Woensdag
28 augustus

09.30 De Handige handjes is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met anderen willen haken aan dekens voor de Voedselbank. Meer informatie via, tel. 0683320696
Middelwatering, Valeriusrondeel 207, Capelle aan den IJssel

10.00 Bakkie in de Buurt (Wijkpunt Torenhof) Voor bewoners uit Middelwatering het wekelijks bakkie in de buurt op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in Wijkpunt Torenhof. Inloop voor ontmoeting, een spelletje of vragen over zorg en welzijn. Ook voor een simpele vraag over uw computer of mobiel. Gratis activiteit met koffie/thee en wat lekkers, vooraf aanmelden niet noodzakelijk, u kunt gezellig binnenlopen. Informatie 010-751 55 00.
Wijkpunt Torenhof, Torenhof 1, Capelle aan den IJssel

Ook een leuke activiteit vermelden? Plaats het via:

capelle.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden