Digitaal billboard Abram van Rijckevorselweg geplaatst

Aanstaande vrijdag gaat het tweede scherm aan de Abram van Rijckevorselweg live. Het bord richting Rotterdam is het vierde digitale scherm dat in Capelle a/d IJssel door Bereik wordt geplaatst. Het maar liefst 12m² hoogwaardige LED scherm is voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame.

Capelle - Bereik, al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van buitenreclame, biedt de regionale adverteerder de mogelijkheid om meer dan 200.000 passanten per week te bereiken.

Het billboard wordt draadloos op afstand aangestuurd, waardoor het scherm altijd up-to-date is. Bij Bereik kunnen ondernemers er voor kiezen om advertenties zelf online te beheren. Zo kunnen uitingen al binnen vijf minuten live staan op het 12m² bord.

Bereik zorgt ervoor dat klanten effectief kunnen adverteren. Geen drukwerk, geen afval en geen arbeidsintensieve plaatsing. Momenteel is Bereik druk bezig met de uitbreiding van 70 naar 150 volledig gedigitaliseerde borden op strategische locaties in Nederland.

Meer informatie op: www.bereik.nl