Boekenafdeling
Boekenafdeling (Foto: Capelse Rommelmarkt)

Inzameling Capelse Rommelmarkt gestart

Zaterdag 28 september is het weer zover! Op het plein naast het gemeentehuis wordt dan de jaarlijkse Capelse Rommelmarkt gehouden. De opbrengst is, zoals ieder jaar, bestemd voor de Capelse Voedselbank.

Capelle - Op de rommelmarkt is voor ieder wat wils. Boeken, elektronica en speelgoed zijn maar een greep uit het grote aanbod. Het hele marktplein zal gevuld zijn met tweedehands artikelen, netjes gesorteerd per categorie.

Er zal wederom een veiling zijn met leuke spullen en voor de kinderen zal er onder meer een springkussen aanwezig zijn.

Veel Capellenaren moeten zich iedere ochtend afvragen of ze ’s avonds wel genoeg te eten hebben. De organisatie van de Capelse Rommelmarkt helpt hen graag een handje. Daarom heeft zij er opnieuw voor gekozen een deel van de opbrengst te schenken aan de Capelse Voedselbank.

De inzameling van de spullen loopt inmiddels op volle toeren! Vrijwilligers van de kerkelijke gemeente “Elim” zijn bezig spullen in te zamelen en alle voorbereidingen te treffen. Op deze manier wordt geprobeerd opnieuw een mooie opbrengst te realiseren. Ook dit jaar worden de artikelen voor de rommelmarkt ingezameld in de loods aan de Mient 22 in hartje Capelle aan den IJssel.

Om alle kramen te kunnen vullen is de organisatie nog hard op zoek naar spullen die u over heeft, of niet meer gebruikt. Als u ook spullen aan te bieden heeft voor de rommelmarkt kunt u ze langsbrengen in de loods. Op de website en de Facebookpagina vindt u de openingstijden. Of u neemt contact op met de Rommelfoon: 06 – 17 95 39 29, ook via Whatsapp. Er kan zelfs een afspraak gemaakt worden om de spullen op te halen. Meer info: www.capelserommelmarkt.nl

Shopbox

Meer berichten