De Bokkenrijders zijn terug! En beginnen in Capelle...

Het theaterseizoen 2019-2020 start voor Jongerentheater Quint op 14 september in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel met de première van De Bokkenrijders (5+).

Capelle - Om 19.30 uur gaat het doek voor het eerst op voor de nieuwe versie van deze indrukwekkende voorstelling over onderdrukking, armoede en opstand. Een spannend en humoristisch verhaal gespeeld, gezongen en gedanst door veertig spelers van Jongerentheater Quint.

Mag je geld stelen als je te arm bent om medicijnen te kopen voor je zieke moeder? Armoede hoort iets van vroeger te zijn. Of van heel ver weg. Maar het is van alle tijden en soms dichterbij dan je denkt. In onze voorstelling zien we hoe mensen in nood een uitweg zoeken en sociaal onrecht proberen te bestrijden.

De spelers hebben de afgelopen maanden een intensieve repetitieperiode achter de rug. In de laatste week van de zomervakantie wordt nog volop gerepeteerd en zal de laatste hand worden gelegd aan dit opmerkelijke feel good verhaal. Daarna bezoeken ruim 2500 scholieren de schoolvoorstellingen in het kader van cultuureducatie.

Het speelschema:

Isala Theater Capelle aan den IJssel - reserveren via isalatheater.nl

za 14 september 19.30 Première

zo 15 september 15:00 uur

De Tuyter Krimpen aan den IJssel – reserveren via cwpkrimpen.nl

za 28 september 15:00 en 19:30

Dorshuis Swanla Zevenhuizen - reserveren via jongerentheaterquint.nl

zo 12 oktober 19:30

De Entree Hofplein Rotterdam – reserveren via hofpleintheater.nl

zo 10 november 15:00

Scholen kunnen reserveren voor de schoolvoorstellingen via www.jongerentheaterquint.nl.
Het doel van Jongerentheater Quint is ruimte creëren voor culturele ontwikkelingen voor en door jongeren.

Shopbox

Meer berichten