Foto:

Misha wil stabiele toekomst

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Misha een vrolijke gecastreerde kater van 6 jaar, hij komt graag met je kroelen en kletsen en is dol op eten.

Krimpen / Capelle - "Onze vrijwilligers zijn dol op Misha en we hopen dat we snel een fijn thuis voor hem kunnen vinden. Misha is buiten gevonden en heeft zichzelf slecht kunnen redden buiten, hij was vermagerd en zijn voorpootje stond helemaal scheef. Wat er gebeurd is blijft een raadsel, zijn lieve karakter is hij gelukkig niet kwijt.

Misha heeft een scheve voorpoot, en uit röntgenonderzoek bleek dat Misha een oude botbreuk heeft aan zijn spaakbeen. Omdat het een oude breuk betreft en deze inmiddels weer hersteld is zal zijn voorpootje altijd anders blijven staan dan bij andere katten.

Misha zoekt een huis met een omheinde tuin. Want klimmen doet deze lieverd toch niet, maar wel zo veilig als hij de tuin niet uit kan voor alle gevaren van de buitenwereld. Misha wil veel aandacht, en hele dagen alleen is niets voor hem. Hij komt ook graag gezellig op de slaapkamer.

Omdat hij zo dol op eten is is het belangrijk dat hij zijn voer aangeboden krijgt in voerpuzzels, want anders eet hij heel gulzig alles in 1 keer op! Misha houdt van een rustig thuis zonder andere dieren en jonge kinderen. Hij voelt zich het prettigst bij een stabiele omgeving waar er nu en in de toekomst niet veel zal veranderen.

Kennismaken? Mail dan naar krimpen@dierenbescherming.nl

Shopbox

Meer berichten