Leren op de computer in Bibliotheek Krimpen aan den IJssel.
Leren op de computer in Bibliotheek Krimpen aan den IJssel. (Foto: Bibliotheek aan den IJssel)

Kom oefenen met de computer

Capelle - Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Heel handig, maar lastig als je hier weinig ervaring mee hebt. Bij Bibliotheek aan den IJssel kun je terecht om te oefenen, om te leren of om elkaar te ontmoeten in een digicafé.

Wekelijks ook tijdens de zomervakantie kunnen geïnteresseerden in Bibliotheek Capelle Centrum en Krimpen terecht om op laptops van de bibliotheek te oefenen met e-mailen, internetten, online bankieren. Dat gaat via het online programma oefenen.nl: een online startpunt voor iedereen die zijn basisvaardigheden verder wil verbeteren.

Dit oefenen is gratis en er zijn vrijwilligers aanwezig die indien nodig een helpende hand kunnen verlenen. Wil je graag aan de slag met de computer maar weet je nog niet hoe het werkt en wens je daar persoonlijke hulp bij?

Kom dan naar Leren op de computer. Docenten zijn aanwezig waar je mee kunt bespreken wat je wilt gaan leren. Per keer kost dit € 2,50. Instromen kan op ieder moment. Je bepaalt zelf het tempo. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon aanschuiven.

Shopbox

Meer berichten