"Ons doel was om 14 kleine tasjes te kunnen doneren... dat zijn 14 supervolle tassen, 5 baby/peuterpakketten én 3 boodschappentassen geworden.
"Ons doel was om 14 kleine tasjes te kunnen doneren... dat zijn 14 supervolle tassen, 5 baby/peuterpakketten én 3 boodschappentassen geworden.

Succesvolle actie BSO Bouncer voedselbank

Wat een feest was het vandaag; de start van de zomervakantie én de dag waarop de kinderen van BSO Bouncer de tassen van "Bouncer's zomertasjes-actie", mochten bezorgen bij de Voedselbank. 

Capelle - Onze Bouncer's hebben de afgelopen weken op allerlei manieren geld ingezameld om speelgoed voor in de tassen te kunnen kopen, meldt de opvang. "Zo werden er bekertjes limonade verkocht aan bezoekers van de supermarkt en hebben zij met de  Cupcake Sponsor Tour een heel mooi bedrag opgehaald. Daarnaast waren de donaties van de ouders, opa's en oma's, buren en vrienden, overweldigend!"

Albert Heijn de Koperwiek heeft de strandtassen voor het speelgoed en drie grote tassen vol boodschappen gesponsord en van Koppen Speelgoed kregen we voor in elke tas een strandsetje. 

"Ons doel was om 14 kleine tasjes te kunnen doneren... dat zijn 14 supervolle tassen, 5 baby/peuterpakketten én 3 boodschappentassen geworden. Onze actie was een enorm succes en is zeker voor herhaling vatbaar. We zijn ongelooflijk trots op onze Bouncer's die zich, met deze actie, hebben ingezet voor kinderen uit gezinnen die in een moeilijke situatie zitten."
 

Shopbox

Meer berichten