Foto: Wilma
Foto: Wilma

Creatieve koffie zoekt vrijwilliger(s) in Capelle

Coffeecorner Valerius, voor en door bewoners Rondelen, heeft de activiteiten uitgebreid. Op de maandagochtenden is er nog steeds koffie en een praatje; op de woensdagochtenden kan wie wil mee haken aan kleurige babydekens. De dekentjes worden aan de Voedselbank geschonken.

Capelle - Half juli ging de eerste babydeken naar de Voedselbank Capelle-Middelwatering. De vrijwilligers van de Coffeecorner haakten het dekentje met hun eigen handige handjes. Tot nu toe wordt er alleen gehaakt en alleen babydekentjes gemaakt, maar andere ideeën en initiatieven zijn welkom.

Nieuwe ideeën zijn er nu al: Wilma van de Handigehandjes zou het leuk vinden als bewoners van de Rondelen kapotte kleding bij de Coffeecorner konden laten repareren, voor bijvoorbeeld een nieuwe rits of een loszittend zoompje.

De Coffeecorner is daarom op zoek naar iemand die handig is met de naaimachine. Een naaimachine en garen zijn aanwezig.

Mensen die het leuk vinden om mee te haken of om kleding te herstellen, kunnen Wilma van de Handigehandjes bellen op 06 - 833 20 696. Meedoen is gratis, voor materiaal wordt gezorgd. Handigehandjes is elke woensdagmorgen van 9.30 - 12.00 uur, Coffeecorner Valerius. Op maandagen van 9.00 - 12.00 uur drinken de bewoners van het Valeriusrondeel koffie met elkaar in de Coffeecorner.

Shopbox

Meer berichten