OBS West sluit jaar feestelijk af

Afgelopen vrijdag heeft OBS West het feestjaar (150 jaar West) afgesloten met een eindfeest. Het is inmiddels traditie dat de brandweer aan het einde van de dag zorgt voor een waterspektakel, maar zoals je wellicht weet werkte het weer vrijdag helaas niet mee.

Capelle - Gelukkig heeft de brandweer op dinsdag tijd vrij kunnen maken om de leerlingen toch nog een spetterend afscheid te geven. Het laatste half uur kon iedereen lekker afkoelen van een jaar hard werken.

Vandaag (woensdag) hebben de groepen 8 leerlingen afscheid genomen. Na het opvoeren van de musical 'Gewoon Super' en een fantastische beachparty zijn onze 85 leerlingen van groep 8 traditiegetrouw door een haag van leerlingen gelopen waarna er is afgeteld van 10 tot 0 en het uitzwaaien de andere leerlingen, leerkrachten en ouders begon.

Dit jaar stond de tijdmachine van 150 jaar West erbij en zijn de leerlingen letterlijk uit hun basisschooltijd gestapt. Ze gaan nu genieten van een welverdiende vakantie en zijn klaar voor het voortgezet onderwijs.

Shopbox

Meer berichten