Er zijn veel vrijdagen waarop gedanst mag worden in het Isala Theater. Lekker met de voetjes van de vloer kan heel goed bij dj-duo Tim & Faab, vrijdag 8 november of vrijdag 17 april.
Er zijn veel vrijdagen waarop gedanst mag worden in het Isala Theater. Lekker met de voetjes van de vloer kan heel goed bij dj-duo Tim & Faab, vrijdag 8 november of vrijdag 17 april.

Is het al bijna vrijdag?

Door de redactie

Mooi, want vrijdag betekent... Isala Friday! Het weekend begint goed met een gezellige avond uit in het Isala Theater. Ontspannen is het motto. Isala Friday brengt soms muziek, dan weer cabaret of toneel in de intieme Luc Lutz zaal. Op de vrijdag valt er altijd iets te ontdekken en blijft de bezoeker up-to-date van de nieuwste artiesten.

Capelle - Iedere vrijdag gaat de deur van de kleine zaal open voor een verrassende, interessante, anders-dan-anders avond. Soms wordt de tribune ingeschoven en de zaal omgebouwd tot sfeervolle kroeg. Bij DJ draait… is er niet alleen een dj maar ook live muziek. Met een drankje in de hand kan de bezoeker aan de bar kletsen met vrienden of juist lekker de dansvloer op. Dat kan ook heel goed bij het dj-duo Tim & Faab. Zij laten oude tijden herleven met danceclassics uit de jaren 70 en 80. Iedere laatste vrijdag van de maand kan de bezoeker in teamverband meedoen met de populaire Isala Pubquiz. Die is meestal uitverkocht, maar er zijn op dit moment nog een aantal laatste kaarten verkrijgbaar. Nieuw is dat de bezoeker zich een rechercheur kan wanen bij Moord in Isala. Dit theaterconcept is een soort kruising tussen Cluedo en een escape room met spannende opdrachten en puzzels. Nadat de eerste drie edities snel waren uitverkocht, is er een vierde bijgeboekt op 6 maart 2020.
Verder zullen Mike Boddé met Kim Hoorweg en Steffen Morrison respectievelijk jazz- en soulmuziek spelen op vrijdag. Kasper van Kooten brengt rauwe stand-upcomedy in zijn tiende programma en Hans Aarsman ontleedt foto's op humoristische wijze. Ook een aanrader is garagebeatduo Clean Pete. Zomaar wat voorstellingen uit het gevarieerde programma van het nieuwe seizoen. Kortom, op Friday moet u in het Isala zijn.

Shopbox

Meer berichten