Twee jonge Eagles uit Capelle slaan hun slag

Zondag 23 juni reed Eagle gym uit Capelle naar Utrecht om mee te mogen doen aan de Youth open championship met 17 vechters.  Cheyenne Aldus, Keony Willemse, Giovanni Sieber, Nigel Wolf, Valentino en Cristina Wittenberg, Amira Saddik, Aleksey Kovalenko, Owen Bijnaar, Younes Malki, Nada Tabat, Jayden Schmitt, Jaylen Huwae, Rayane en Amir Bonafous, Finn de Jong en Cajhen Hijnen deden mee. e

"Een hoop kindjes hadden nog geen wedstrijd gedraaid alleen demo's en zouden dat vandaag voor het eerst gaan doen dus spanning alom. Zo ook Cajhen Hijnen en Finn de Jong. De kinderen moesten lang wachten maar dat wachten werd beloond. Cheyenne Aldus moest als eerst en wist de 2e plaats te bemachtigde alles ging soepel bij het Eagle team we waren goed op elkaar ingespeeld de taken waren goed verdeeld."

"Het ene kind lag er helaas gelijk uit en de andere kwamen nog wat rondes verder, maar alleen na Cheyenne stonden Finn en Cajhen nog in de finalen en die pakte allebei de Titel Cajhen 9 jaar moest 3 wedstrijden kickboxen voor die ze titel, nota bene tegen ze vriendje moest vechten.

"Finn ook 9 jaar moest er 2 kickboxen, maar wel 2 achter elkaar Finn was ook helemaal op maar was toch de sterkste van de 2 en pakte de winst. Top gedaan Eagles jullie hebben ons blij verrast en we zijn zo trots op jullie. We gaan weer verder bouwen, en harder trainen om jullie nog sterker te maken en volgende Keer nog meer titels te pakken. Ouch." 

Shopbox

Meer berichten